Joanne

Groepen

Groep 8/VO1 Bewegingshuis
Joanne

Hoii!!

Ik heet Joanne en ik ben 20 jaar oud. Het afgelopen jaar heb ik een tussenjaar gedaan en nu studeer ik biologie aan de Universiteit Utrecht! Ik woon bij mijn ouders met mijn broertje en mijn hond Joy!

Met kinderen werken doet mij veel plezier! Daarom heb ik afgelopen jaar besloten om oppas te worden. Toch heb ik gelukkig nog veel tijd over voor dans!

Zelf dans ik in de A20+ en dit seizoen is alweer mijn 4e jaar assisteren! Mijn eerste jaar hielp ik bij de peutercursussen en assisteerde ik groep 3/4. Het jaar erop mocht ik de C13 assisteren: een súper gezellige meidengroep! Afgelopen seizoen assisteerde ik groep 7/8 en dit jaar groep8/klas1 bij Tessa!!

Ik vind het heel leuk om assistent te zijn, dankzij alle vrolijke gezichten die ik iedere keer zie!! In elke groep is iedereen zeer gedreven en enthousiast over dans en dat is zeer motiverend om te zien! Daarnaast is het net zo leuk om zelf nieuwe dingen te leren als anderen dat te laten doen!! Ik kan me herinneren dat ik mijn passie als 6-jarige al had gevonden bij Hercules! Dit hoop ik aan alle (nieuwe) meiden (en jongens?!!) door te kunnen geven!!!

Joanne ♡