Joanne
Assistenten

Groepen

7 + 8 De Ark

Joanne

Hoii!!

Ik heet Joanne en ik ben 19 jaar oud. Ik woon bij mijn ouders met mijn broertje en mijn hond Joy! Ik heb het afgelopen jaar 6VWO afgerond en doe nu een tussenjaar. Ik ben gek op kinderen! Daarom heb ik besloten om oppas te worden. Toch heb ik gelukkig nog veel tijd over voor dans!

Zelf dans ik voor het 3e jaar bij de B19 én assisteer ik eveneens voor het 3e jaar bij Hercules. Mijn eerste jaar hielp ik bij de peutercursussen en assisteerde ik groep 3/4. Het jaar erop mocht ik de C13 assisteren: een súper gezellige meidengroep! En dit seizoen assisteer ik groep 7/8!!
Ik vind het heel leuk om assistent te zijn, dankzij alle vrolijke gezichten die ik iedere keer zie!! In elke groep is iedereen zeer gedreven en enthousiast over dans: ze doen allemaal hun best! Daarnaast is het net zo leuk om zelf nieuwe dingen te leren als anderen nieuwe pasjes aan te laten leren!! Ik weet nog wel dat ik mijn passie als 6-jarige al had gevonden bij Hercules! Ik hoop dit aan nieuwe meiden (en jongens?!!) door te kunnen geven!!!

Joanne ♡