Helpende handen

Wat leuk dat je als ouder, verzorger, opa, oma etc. overweegt ons team te komen versterken!

Vacatures

Vele handen maken licht werk!

Onderstaand vind je een lijst met taken waar we jouw hulp goed kunnen gebruiken. Neem gerust contact met ons op als meer informatie gewenst is.

Taak 1
Contactouder per groep: bij start van het nieuwe seizoen een bezoek aan de 1e les brengen / signalen opvangen en eventueel bespreken met de coördinator.

Taak 2
Regelgeving AVG: aandachtsfunctionaris/contactpersoon voor de invoering van de nieuwe wet op de privacy aanpassen van de vereninging aan de AVG.

Taak 3
Kleding beheren: samen met de leiding de kleding uitzoeken voor de dance2demo en de Herculesavond / overzicht houden op de selectievesten / blouses. eventueel bestelling plaatsen.

Taak 4
Sinterklaascommissie: in oktober speculaaspoppen en strooigoed bestellen bij de Sligro en het verder regelen hiervan. / overzicht krijgen waar en hoeveel pieten gewenst zijn en de pakken.

Taak 5
Sleutelbeheerder: overzicht houden op wie welke sleutels heeft / zorg dragen dat sleutel contracten worden ondertekend / zorg dragen voor inname van sleutels als een locatie niet meer wordt gebruikt.

Taak 6
Regelen zaalhuur: mei/juni als het nieuwe lesrooster bekend is de zalen aanvragen bij SSZ-Sport Service Zwolle of evt. naar een school / Goedkeuring communiceren naar de coördinator / geen goedkeuring is in overleg gaan met de coördinator.

Taak 7
Contactpersoon externe uitingen: Regelen flyers, verspreiden van flyers, vaantjes e.d.

Taak 8
Bestuursfunctie: samen met andere bestuursleden het beleid uitzetten / contact onderhouden met de KNGU / contact onderhouden met de coördinatoren van Hercules / vergaderingen bijwonen 1x per 4 weken / evt. zitting in commissies.