Jazzdans Volwassenen

Combi Klassiek ballet en hiphop

Voor verschillende leeftijden biedt Hercules jazzdans, dus ook voor volwassenen! Jazzdans is een vrije manier van dansen die kenmerken heeft van klassiek ballet en hiphop. Bij jazzdans wordt gebruik gemaakt van hedendaagse muziek zoals jazz, pop, rock en hiphop. De bewegingen en de muziek zijn losser dan klassiek ballet en strakker dan hiphop of streetdance.

Op dit moment hebben we 1 enthousiaste groep dames die samen dansen op woensdag avond van 20.30 tot 21.30 op onze locatie aan de Greijdanus, in zaal 6.

Deze dansgroep is 20+, en bestaat momenteel uit een groep gezellige vrouwen van allerlei leeftijden, van in de 20 tot in de 50. Er wordt flink gewerkt maar ook veel gelachen! Optreden is geen must, het gaat om het plezier van het dansen. Het werken aan je kracht en lenigheid is daarbij natuurlijk mooi meegenomen! Per seizoen studeren we een aantal dansen in, waarbij er alle gelegenheid is om te oefenen.

Dansschoenen zijn niet meteen nodig, een lekker zittende broek en shirt en eventueel sokken of sportschoenen zijn voldoende!

Wil jij ook graag dansen bij de damesgroep van Hercules of wil je een keertje komen kijken? Je kunt 2x gratis meedoen. Aanmelding vooraf is niet nodig. Kom gerust een keer kijken en meedoen!