Contactadressen

In schoolvakanties is de vereniging beperkt bereikbaar, dan zijn er geen lessen en hebben vrijwilligers vakantie, houd u dan rekening met langere tijd voordat een vraag of mail beantwoord kan worden.

Secretariaat:
E-mail: secretaris@herculeszwolle.nl

Ledenadministratie:
E-mail: ledenadmin@herculeszwolle.nl

Contributieadministratie:
Hier kun je terecht als je vragen hebt over het betalen van de contributie of als daar wat fout mee is gegaan bij de afschrijving.
E-mail: contributieadmin@herculeszwolle.nl

Betaalrekeningen

Voor de betaling van de contributie kun je uitsluitend het volgende bankrekeningnummer gebruiken:
NL 91 INGB 000 2307 855 t.n.v. Penningmeester gv Hercules

Voor alle overige zaken, algemene betaalrekening:
NL 45 INGB 06918 111 64 t.n.v. Gymnastiekvereniging Hercules

Voor algemene informatie over de lessen of vragen aan het bestuur kun je een mail sturen naar: secretaris@herculeszwolle.nl

Contactpersonen jazz- en streetdance en BOM: Eddy Bakker, E-mail: jazzstreet@herculeszwolle.nl Hier kunt u terecht voor allerlei algemene zaken betreffende jazz- en streetdance en bewegen op muziek.

Contactpersonen gymnastiek en turnen: Serena Pap, E-mail: turngym@herculeszwolle.nl

Voor ideeën, opmerkingen, suggesties: kunnen deze gestuurd worden naar de voorzitter Jaap Schotkamp: voorzitter@herculeszwolle.nl

 

Iemand van de leiding spreken?

Om privacy-redenen hebben we de nummers van bestuur en leiding niet opgenomen op deze site. Wilt u telefonisch iemand van de leiding spreken dan verzoeken wij u eerst contact op te nemen via de mail met de betreffende contactpersoon zoals hierboven vermeld. Contact opnemen met de betreffende leiding kan wel via de email adressen op de website.