Hercules danst voor het goede doel

Nieuws overzicht

Klik op de afbeelding voor vergroting

[cmsmasters_row][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text]

Het is bijna weer tijd voor een van de leukste en gezelligste tijden van het jaar: kerst! Dit jaar willen wij, net als vorig jaar, iets speciaals doen rondom het thema kerst. Verschillende groepen van Hercules zullen gaan dansen voor het goede doel. De groepen hebben samen met de leiding dansen ingestudeerd en zullen deze uitvoeren voor het publiek.

Het doel waarvoor wij dit jaar willen dansen is ‘Support Casper’. Support Casper is de campagne van de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. De stichting financiert onderzoek naar nieuwe behandelmethoden van alvleesklierkanker. Jaarlijks wordt er bij tenminste 3.000 mensen de diagnose alvleesklierkanker gesteld. De kans om te herstellen van alvleesklierkanker is uitzonderlijk klein, slechts 7% blijft langdurig leven. De meesten sterven binnen een half jaar na de diagnose.

Judith Coers, een betrokken ouder van Hercules en de lieve moeder van Fien en Teun, is afgelopen zomervakantie overleden aan de gevolgen van alvleesklierkanker. In overleg met Frits Coers wil Hercules graag geld ophalen voor onderzoek naar alvleesklierkanker door te dansen voor ‘Support Casper’.

De kerstactiviteit zal plaatsvinden op zaterdag 14 december in de Aalt Brinkhuiszaal in de Gerenlanden (adres: Munterkamp 75), hier zit een tribune bij waar u op kunt plaatsnemen. De optredens beginnen om 11:00 uur en zullen tot ongeveer 12:00 uur duren. Tussen 12.00 en 12.30 uur zal het geld worden geteld en het bedrag bekend worden gemaakt. Om de optredens te kunnen zien, betaalt u een bedrag naar keuze in de hiervoor bestemde ton (vergeet dus geen contant geld mee te nemen).

Iedereen is welkom om te komen kijken naar de spetterende optredens, dus zeg het voort! Wij hopen op veel publiek en een mooi bedrag voor ‘Support Casper’!

[/cmsmasters_text][cmsmasters_image align=”none” animation_delay=”0″]10332|https://www.herculeszwolle.nl/wp-content/uploads/2019/10/14december_kerst_hercules_danst_voor_het_goede_doel-300×300.jpg|medium[/cmsmasters_image][/cmsmasters_column][cmsmasters_column data_width=”1/1″][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]