Tara
Leiding

Groepen

Groep 5 + 6 De ArkGroep 7 + 8 De Ark

Tara

Hoihoii!!

Mijn naam is Tara en ik dans al sinds 2010 bij Hercules. Dit seizoen geef ik les aan groep 5/6 & groep 7/8. Ik vind het heerlijk om voor de groep te staan en kijk er elke keer weer naar uit. Het voorbereiden van de lessen doe ik vaak met de andere juffies, al is dat af en toe eerder een hele dag kletsen dan dat we erg productief bezig zijn geweest.. oeps! Dan plannen we gewoon nog een dagje samen, want we vinden het niet erg om elkaar zo vaak te zien. Ook train ik zelf nog bij de B20+ op de maandag en vrijdag avond.

Naast dit leuke “Herculesleventje” werk ik bij Zorgboerderij de Huppe in Zwolle en studeer ik aan het Windesheim. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om uiteten te gaan of lekker op het terras te zitten “wel met mooi weer”, ook naar de sportschool gaan doe ik zo nu en dan. Al moet ik me daarvoor soms wel extra motiveren, net zoals het huis poetsen en opruimen?.

In de lessen vind ik het belangrijk dat iedereen kan zien wie die wilt zijn en dat we elkaar met respect behandelen. Het meest voldaan ben ik als iedereen de les uitgaat met een grote glimlach en hier en daar wat zweetdruppels, dan weet ik in ieder geval dat ik goed mijn best heb gedaan!

Dikke knuffel- Tara