Belangrijke informatie mbt online lessen per 18 januari

Nieuws overzicht

Klik op de afbeelding voor vergroting

Beste leden, ouder(s)/verzorger(s) van leden,

Vanwege de verlengde lockdown die op 12 januari is uitgesproken, zullen er helaas nog geen fysieke lessen kunnen worden gegeven. Samen met leiding, vrijwilligers en bestuur zijn alternatieven besproken voor de komende periode.

Vanuit de vereniging zullen er vanaf maandag 18 januari lessen worden gegeven via een livestream aan alle dansgroepen, inclusief de jongste leden. Hierbij zal gebruik worden gemaakt van Zoom. Op de website is onder deze link de uitleg voor gebruik van Zoom te vinden: https://www.herculeszwolle.nl/online-lessen/handleiding-zoom/

De lessen zullen door de docenten/leiding vanuit huis worden gegeven. De leiding zal de eigen leden van de les op de hoogte stellen wanneer er een livestream les te volgen zal zijn. Voor een aantal lessen wordt nog gekeken naar een binnenlocatie (met wifi) waar de betreffende docent/leiding de les via een livestream kan geven, vanwege te beperkte ruimte in huis.

Mochten er ideeën zijn voor een mogelijke zaal/ruimte (minimaal 4×4), kunt u gerust contact met ons opnemen door een mail te sturen naar: secretaris@herculeszwolle.nl

Vanuit de docenten van de bodyfit lessen ontvangt u nog een mailing over de alternatieven voor de lessen van Hercules en zult u door de betreffende docent verder worden geïnformeerd over het aanbieden van deze alternatieven.

Met vriendelijke groet,
namens de vereniging Hercules Zwolle