Belangrijke informatie over de buiten lessen

Nieuws overzicht

Klik op de afbeelding voor vergroting

Beste leden, ouder(s)/verzorger(s) van leden,

Vanuit Hercules hebben we goed nieuws: we kunnen met alle jazzdansgroepen buiten gaan sporten! De vereniging volgt nauwgezet de richtlijnen vanuit RIVM, KNGU en NOC*NSF. Dit heeft tijd en creativiteit gevraagd om alternatieven voor sportlessen te vertalen naar de mogelijkheden voor Hercules. We zijn als binnensport (naast alle vrijwilligers) afhankelijk van de gemeente voor beschikbare en veilige buitenlocaties om buitenlessen te kunnen geven. We zijn daarom ook verheugd om te kunnen mededelen dat we buitenlessen kunnen gaan opstarten voor alle jazzdansgroepen bij de vereniging. Mede dankzij de gastvrijheid en medewerking van Korfbalvereniging Stadshagen, ZAC, Indaba Scouting, SSZ en de gemeente.

Dit betekent dat we voor enkele lessen een andere dag en/of tijdstip hebben moeten kiezen. Om de buitenles te kunnen volgen, vind u hier de richtlijnen en regelgeving met het alternatieve rooster die Hercules bij deze buitenlessen zal hanteren.

Mochten de buitenlessen wegens slechte weersomstandigheden worden afgelast, zal er zoveel mogelijk een online alternatief worden aangeboden. De betreffende leden van die groep zullen van de leiding/trainster hierover dan meer informatie krijgen, waarbij de les waar dit mogelijk is via Zoom zal worden aangeboden. De handleiding zult u op de website van Hercules kunnen vinden. De betreffende leiding kan de leden dan voor de les op Zoom uitnodigen en u van een juist wachtwoord voorzien.

We hopen op nog een paar mooie weken waarin de leden elkaar op gepaste afstand toch kunnen ontmoeten en samen te sporten!

Namens het bestuur,

Hercules