Hercules danst voor stichting Vaarwens

Nieuws overzicht

Klik op de afbeelding voor vergroting


​Het is bijna weer tijd voor één van de leukste en gezelligste tijden van het jaar: Kerst! Dit jaar gaat Hercules iets speciaals doen, namelijk dansen voor de Stichting Vaarwens. Deze stichting maakt het mogelijk om mensen die ongeneeslijk ziek zijn, een mooie dag te laten beleven.

Een dierbare van één van de leidsters is in november overleden aan de gevolgen van ALS. Een aantal maanden voor haar overlijden heeft zij nog een mooie dag kunnen beleven dankzij de Stichting Vaarwens. Een donatie aan deze stichting was haar laatste wens. Hercules wil daaraan graag een mooi bedrag toevoegen. Het is een stichting die volledig draait op vrijwilligers, waardoor het geld goed terecht komt.
De groepen hebben samen met de leiding dansen ingestudeerd en zullen deze uitvoeren voor publiek. Om de optredens te kunnen zien, betaalt u een bedrag naar keuze en stopt dit in de daarvoor bestemde ton. Vergeet dus geen contant geld mee te nemen!

De optredens kunt u zien op zaterdag 22 december tussen 11 en 12 uur in Hogeschool Windesheim ( zaal 10 en 11). Tussen 12 en 12.30 uur wordt de ton geleegd, het ingezamelde geld geteld en het gedoneerde bedrag bekend gemaakt. Iedereen is welkom om te kijken naar de spetterende optredens! Wij hopen op veel publiek en dus een mooi bedrag voor de Stichting Vaarwens.

De activiteitenwerkgroep (Romy, Carmen, Roos en Anouk)