P1250503

Groepen

B20+, C20+, Dames 20+
Line

Hiii,

Ik ben Line Groen. Ik ben op het moment van schrijven (4-09-23) 17 jaar oud. Ik ben jarig op 4 oktober, dierendag dus!

Ik studeer Chemie op de hogeschool van Hall Larenstein in Leeuwarden. Echter woon ik nog wel in Zwolle, samen met mijn ouders, zus en broertje.

Ik dans nu al meer dan 12 jaar. Dansen is dus een groot deel van mijn leven. Ik zit in de A20, waar ik 2 keer per week met een heel gezellig team train. Naast zelf dansen geef ik ook les, dit seizoen is dat aan de B20+, C20+ en de dames (20+). Dit doe ik met heel heel veel plezier.

Ik geef nu meer dan 6 jaar les. 2 jaar geleden heb ik daarvoor ook mijn JAL2 afgerond en ik ben op dit moment bezig met de JL3. Deze hoop ik begin van 2024 af te kunnen ronden!

Naast alle drukte van mijn opleiding en dansen werk ik in mijn weekenden om wat bij te verdienen. Dit vooral om al mijn concertkaartjes te kunnen betalen (hihi). Ik heb een grote passie voor muziek en heb dan ook bijna altijd wel een liedje opstaan. Naast muziek luisteren en op muziek dansen vind ik het ook leuk om muziek te maken. Ik speel gitaar, piano en soms een beetje ukelele. Verwacht er echter maar niet te veel van, ik heb namelijk nooit les gehad maar heb dit mijzelf aan geleerd.

Ik vind het heerlijk om te dansen omdat dit vrijheid en rust kan geven. Dit hoop ik ook aan mijn dansers door te geven; om vrij te zijn in je bewegingen en niet na te denken over wat goed of fout is. Om te genieten en plezier te hebben, het beste uit jezelf te halen en om te (blijven) proberen, ook als het allemaal even niet lukt!

Liefsss ♥️

Line