P1250510

Groepen

Groep 1/2, 3/4/5 Marshof en C20
Roos

Hoi hoi,

Ik ben juf Roos. De gelukkige dansjuf van groep 1/2 en groep 3/4/5 in de Marshof en de C20. Ik ben een drukke, chaotische, maar vooral vrolijke en positieve juf. Plezier staat voor mij tijdens de danslessen voorop. Ik vind het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn in de lessen en geniet. Daarom vind ik het ook erg belangrijk dat er gelachen wordt in de lessen, dansen is voor mij een uitlaatklep en ik wil de dansers meegeven om tijdens dansen alles los te laten en echt te genieten. Daarnaast werken we hard naar demo’s en wedstrijden toe, om daar te kunnen stralen.

Daarnaast vind ik het leuk om samen te werken en leuke activiteiten te regelen. Daarom zit ik in de activiteiten commissie en in de Hercules commissie, wat ik hartstikke leuk vind om te doen.

Zelf dans ik al sinds 2006 bij Hercules en dans ik nu in de A20. Ik heb het hier super naar mijn zin en ben erg gemotiveerd om voor mezelf, maar ook het team steeds hogerop te komen en meer te leren.

Tot slot ben ik gek op dieren, houd ik van gezelligheid en ben ik daarom ook graag met mijn vriend, vriendinnen en familie om daar samen leuke dingen mee te doen. Ik werk op dit moment 4 dagen in de week in de kinderopvang en doe dit met veel plezier!

Als je ooit vragen hebt als kind, of als ouder, mag je altijd bij mij in de les gezellig langskomen en natuurlijk meedansen!

Dikke dansknuffel van Roos.