Maatregelen binnen Hercules mbt Corona

Nieuws overzicht

Klik op de afbeelding voor vergroting

[cmsmasters_row][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_image align=”center” animation_delay=”0″]10306|https://www.herculeszwolle.nl/wp-content/uploads/2019/09/mededeling_lessen_groep12-300×154.jpg|medium[/cmsmasters_image][cmsmasters_text]

Vandaag zijn er vanuit de Rijksoverheid maatregelen ingevoerd, die gevolgen hebben voor de Nederlandse samenleving om de verspreiding van het Corona virus te beperken. Hercules volgt de adviezen en richtlijnen van het RIVM, de GGD en de overheid.

Voor komende periode heeft de KNGU alle evenementen afgelast. Dit geldt voor alle wedstrijden, Dance2demo’s en andere evenementen van de KNGU tot en met 31 maart. De voorronde NK jazzdans van komende zaterdag te Nijkerk komt hier ook mee te vervallen.

Hiernaast volgen we het advies van NOC*NSF en de KNGU om alle clubactiviteiten tot en met 31 maart te annuleren. Dit houdt in dat er de komende weken bij Hercules geen lessen zullen worden gegeven en de geplande algemene ledenvergadering zal komen te vervallen.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][cmsmasters_column data_width=”1/1″][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]