NK jazzdans voorronde: Hercules is goed in de prijzen gevallen

Nieuws overzicht

Klik op de afbeelding voor vergroting

De voorronde van het NK jazdans op 13 en 14 april was een groot succes voor Hercules. De vereniging en de leden zijn trots dat maar liefst acht van de groepen hebben deelgenomen. Op zaterdagochtend opende de selectiegroep D13 de show in de sporthal van Landstede Zwolle.

In de kleedkamers hing een mix van opwinding en spanning. De geur van haarlak, make-up en snacks vulde de lucht terwijl iedereen zich klaarmaakte voor de wedstrijd. Er werd gerekt en gestrekt vlak voordat de groepen de vloer op gingen.

Het was een weekend vol plezier met een aantal mooie prijzen! Onze D13, C13, C16 en C20 groepen behaalden allemaal de eerste plaats. De D9, B16 en B20 groepen veroverden een eervolle 3e plek en ook de A20 heeft een mooie dansneergezet, de groep eindigde op de 7e plek in een competitieve groep.

Met de behaalde punten hebben onze C13, C16 en C20 groepen zich gekwalificeerd voor de finale in Ahoy Rotterdam op 22 juni. De D13 groep zal schitteren in de D-finale in Nijmegen. We zijn ontzettend trots op alle deelnemers en kijken uit naar de volgende uitdagingen!