Start seizoen 2018-2019

Nieuws overzicht

Klik op de afbeelding voor vergroting

Deze week is het seizoen 2018-2019 weer gestart. De eerste lessen zijn geweest en alle leiding heeft vol enthousiasme hun lessen voorbereid. In deze periode kan een ieder gerust binnenlopen om twee keer vrijblijvend mee te doen.

Dit jaar is Hercules een nieuwe groep gestart bij de jazzdans. Het gaat om de recreatiegroep plus voor alle recreanten vanaf 9 jaar die graag een tweede keer in de week willen trainen. De les wordt gegeven in de gymzaal van het Carolus Clusius College (Veerallee Zwolle) op de woensdag van 19:00 tot 20:00 uur.

Hiernaast is de groep jazzdans voor volwassenen ook deze week gestart. De groep is enthousiast en de leeftijden lopen uiteen van eind 20 tot ruim 50 jaar. Iedereen die zin heeft om een gezellig uur te dansen, zowel met als zonder danservaring, is van harte welkom om een keer te komen meedoen. De dansen zijn in verschillende stijlen en er is uitdaging voor verschillende niveau’s in dansen. Ook deze les vindt plaats in de gymzaal vcan het Carolus Clusius College (Veerallee Zwolle) op woensdag. De les is van 20:00 tot 21:00 uur.