Successen op de dansvloer bij de Oost Nederlandse Kampioenschappen

Nieuws overzicht

Klik op de afbeelding voor vergroting

Op zaterdag 10 februari 2024 verzamelde de dansvereniging Hercules zich in Almelo voor de Oost Nederlandse kampioenschappen. De opwinding hing in de lucht terwijl alle selectiegroepen zich klaarmaakten voor de uitdaging van die dag. Het was een bekend ritueel voor de dansers – vroeg verzamelen, snel de kleedkamers in om zich te installeren, dan op tijd klaarstaan om de vloer te verkennen en ervoor te zorgen dat alle outfits perfect zaten. Daarna kon de wedstrijd eindelijk beginnen.

De middag bracht opnieuw gezonde spanning voor Hercules met meer groepen die zich gereed maakten om de dansvloer te betreden. Het enthousiasme was wederom aanwezig terwijl de leden zich voorbereidden om hun beste prestaties neer te zetten. Met de aanmoediging van het publiek wachtten de dansers vol spanning op de eerste tonen van hun nummer, om vervolgens hun choreografie te laten zien.

Hercules sleepte deze dag maar liefst drie eerste prijzen binnen, behaalde twee keer de tweede plek en drie keer werd er een vierde plaats behaald.